Sağlıklı Birey Sağlıklı Okul

Yararlı alışkanlıkları olan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN koordinesinde Sağlıklı Okul Projesi Kapsamında Bornova Toplum Sağlığı Müdürlüğü Merkezinden Dr. Lütfiye ŞAHİN Tütün Bağımlılığı konusunda öğrencilerimize eğitim verildi.

Kıymetli doktorumuza, rehber öğretmenimize ve sabırla eğitimi takip eden öğrencilerimize teşekkür ederiz.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için Değerli Seniha öğretmenimize teşekkür ederiz.

Sağlıklı Birey Sağlıklı OkulSağlıklı Birey Sağlıklı OkulSağlıklı Birey Sağlıklı OkulSağlıklı Birey Sağlıklı OkulSağlıklı Birey Sağlıklı Okul

Yayın: 09.03.2018 - Güncelleme: 30.05.2024 08:53 - Görüntülenme: 636