Sanat Okulumuzun Hem Her Köşesinde Hem de Başköşesinde

Dünyaya farklı açıdan bakıp dünyayı farklı görebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda okulumuzda üretilen öğrenci eserleri için Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ koordinesinde Sanat Köşesi oluşturulmaktadır.

Sadece derslerinde değil sabah erken vakitten gecenin karanlığına kadar okulumuzda öğrencilerimizle bir köşede paylaşımlarda bulunan veya sanat eserleri üreten kıymetli öğretmenimiz ve öğrencilerimiz okulumuzun başköşelerinden biri olacak Sanat Köşesi için kolları sıvadılar.

Kıymetli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ tasarım aşamasından köşenin son haline kadar elinin emeğini ve gözünün nurunu eksik etmeden itina ile çalışmakta hem okulumuzun duvarlarına hem de öğrencilerimizin kalplerine sanatla dokunmaya devam etmektedir.

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman harcayan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Sanat Okulumuzun Hem Her Köşesinde Hem de BaşköşesindeSanat Okulumuzun Hem Her Köşesinde Hem de BaşköşesindeSanat Okulumuzun Hem Her Köşesinde Hem de Başköşesinde

Yayın: 17.11.2021 - Güncelleme: 17.11.2021 00:32 - Görüntülenme: 264

Etiketler :