SBU İzmir Tıp Fakültesi Tanıtımı

Kariyer fırsatlarını değerlendirmeyi bilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ı Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Enver İLHAN fakülte tanıtım faaliyetleri kapsamında ziyaret etmiştir.

İzmir Tıp Fakültesi aday öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantısı:

SBÜ İzmir Tıp Fakültesini tanıtım amacıyla 05.08.2021 tarihinde çevrimiçi toplantı yapılacaktır. Katılmak isteyen aday öğrenciler izmirtip@sbu.edu.tr adresine e-posta, telefon numarası, mezun olduğu / olacağı lise adı yazarak kolayca kayıt yaptırabilirler. Kayıt olan öğrencilere katılım linki gönderilecektir. Bilgi: 0232 342 18 75

Fakültenin İnternet Sitesi: http://izmirtip.sbu.edu.tr/

SBU İzmir Tıp Fakültesi TanıtımıSBU İzmir Tıp Fakültesi Tanıtımı