Sofinin Dünyasına Yolculuk

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki eTwinning Ekibimiz "Sofinin Dünyasına Yolculuk" isimli eTwinning Panosunu öğrencilerimizin beğenisine sundu.

E-twinning projesinde yer alan öğrencilerimizin akranları ile bilgi ve becerilerini paylaşmaları için Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde öğrencilerimiz eTwinning faaliyetlerine devam ediyorlar.

Öğrencilerimizin e-twinning faaliyetleri kapsamında İnternet üzerinden Web 2.0 teknolojileri ile hazırladıkları çalışmalarının yanı sıra okul panolarının da olması amacı ile değerli öğretmenlerimiz öğrencilerine araştırma projeleri vermiş ve takım çalışması yaptırarak öğrencilerinin okul panosu oluşturmalarını sağlamışlardır. Kıymetli öğretmenlerimizin tema hakkındaki değerli ve zengin bilgi birikimi ile öğrencilerine aktardığı önerileri doğrultusunda okul panosu ortaya çıksa da öğrencilerimiz bu ürünleri hazırlarken gazete ve dergi taraması yapmış, internet üzerinden görsel malzemeler bulmuş ve kendi aralarında karar mekanizması oluşturarak hangi materyallerin Okul Panosuna ekleneceğini veya hangi materyallerin panoda yer almayacağını belirlemişlerdir.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için Kıymetli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY´a teşekkür ederiz.

Sofinin Dünyasına YolculukSofinin Dünyasına YolculukSofinin Dünyasına YolculukSofinin Dünyasına YolculukSofinin Dünyasına Yolculuk

Yayın: 18.04.2018 - Güncelleme: 29.05.2024 11:48 - Görüntülenme: 757

Etiketler :