Son Sınıflarımızın Veli Toplantısı

Efsane işlere imza atılan 3 senenin sonunda nihayet son sınıf olan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Sınıf Rehber Öğretmenlerimizin koordinesinde Efsane Dönem IFL'21in Yükseköğretim Kurumları Sınavlarında da yazacağı efsane için veli toplantımızı 13 Aralık 2020 Saat 13:00 - 13:40 arasında gerçekleştirdik.

Eve postalanan kazanım değerlendirme sınavları ve denemelerle kitapçık üzerinde sınav saatini kendileri ayarlayarak sınava giren öğrencilerimiz sınavın akabinde çevrim içi kodlama yaparak cevaplarını sınav sistemine girmektedirler. Sınav sonuçlarını takip eden öğretmenlerimiz hangi alanda eksikliklerin olduğunu takip ederek öğrencilerimizi çevrim içi olarak desteklemektedirler.

Süreç içindeki baskıyı veli-okul işbirliği ile azaltmak ve bu baskı ile başedebilmek için aktif rehberlik anlayışı ile başta okul psikolojik danışmanımız Seyran CANBAZ olmak üzere son sınıflara dersi olan tüm öğretmenlerimiz öğrencilerimizi desteklemektedirler.

Öğrencilerimiz için sosyal kulüplerimiz de onların zamanlarını almadan onlar için satranç maçları veya benzer etkinlikler ile öğrencilerimizi süreç içinde rahatlatmaktadırlar.

Öğrencilerimizin süreçten en iyi şekilde fayda sağlamaları için fedakarca ve vefalı bir şekilde İzmir Fen Lisesi için emek veren ve zaman ayıran tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 16.12.2020 - Güncelleme: 16.12.2020 15:51 - Görüntülenme: 586

Etiketler :