T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Sunumumuzu Yaptık Sonuçları Bekliyoruz

7 Mart 2022 Perşembe günü "Step into the Future" (Geleceğe Adım Atın) isimli Rusya'nın düzenlediği Uluslararası Bilimsel Gençlik Forumunda öğrencilerimiz Mehmet Akif ve Taylan ülkemizi Biçimsel Bilimler (Matematik ve Bilgisayar Bilimleri) alanında ERATOSTHENES KALBURU VE BİNET FORMÜLÜNÜN KULLANILDIĞI UÇTAN UCA ŞİFRELİ YERLİ YAZILIM MA_T SOHBET isimli projeleri ile temsil ettiler.

7 Mart 2022 Perşembe günü "Step into the Future" (Geleceğe Adım Atın) isimli Rusya'nın düzenlediği Uluslararası Bilimsel Gençlik Forumunda öğrencilerimiz Mehmet Akif ve Taylan ülkemizi Biçimsel Bilimler (Matematik ve Bilgisayar Bilimleri) alanında Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ Danışmanlığında hazırlanan ERATOSTHENES KALBURU VE BİNET FORMÜLÜNÜN KULLANILDIĞI UÇTAN UCA ŞİFRELİ YERLİ YAZILIM MA_T SOHBET isimli projeleri ile temsil ettiler.

Forum, Avrupa, Amerika ve Asya'nın 12 ülkesinden 1000'den fazla parlak öğrenciyi bir araya getirdi. Forumun konuları mühendislik, biçimsel bilimler, doğa bilimleri, sosyal bilimler ve beşeri bilimler olarak belirlendi. Forum, Rus havacılığının babası Nikolai Yegorovich Zhukovsky'nin doğumunun 175. yıldönümüne adanmıştır.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

 

AÇILIŞ Töreni: https://www.youtube.com/watch?v=FnmwcDM-fXI

 

 

Sunumumuzu Yaptık Sonuçları BekliyoruzSunumumuzu Yaptık Sonuçları BekliyoruzSunumumuzu Yaptık Sonuçları BekliyoruzSunumumuzu Yaptık Sonuçları BekliyoruzSunumumuzu Yaptık Sonuçları Bekliyoruz

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.04.2022 - Güncelleme: 09.04.2022 18:39 - Görüntülenme: 509
  Beğen | 3  kişi beğendi