TeknoFest İzmir 2023 Beşinci Günümüz

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Öğretim Materyalleri ve İçerik Geliştirme Daire Başkanı Sayın Ömer SARICA himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığı Çadırında Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne ayrılan bölümde İzmir Fen Lisesi olarak Teknofest İzmir 2023'te proje tanıtım masamızda Teknofest İzmir 2023'ün beşinci gününde de okulumuzu ve projelerimizi Güzel İzmir ile paylaştık.

Okulumuz öğrencileri ve BİLSEM öğrencileri bizlerle anı fotoğrafı çektirdiler.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 03.10.2023 - Güncelleme: 03.10.2023 11:38 - Görüntülenme: 167

Etiketler :