TÜBİTAK 2204A - BİYOLOJİ BİRİNCİSİ Ayşe Serra KÖŞGER

Temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında bilimsel çalışmalar yürüten azimli, kararlı ve vatan sevgisi yüksek gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde  İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer Yahşi'nin himayelerinde İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Yiğit koordinesinde Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu'nun yakın desteğinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilim Kurulumuzun takibinde TÜBİTAK 2204A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına başvuran proje ekiplerimizden Dr. Meryem YAZICI'nın danışmanlığını yürüttüğü Öğrencimiz Ayşe Serra KÖŞGER'in Biyoloji Alanında Sağlık ve Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Tematik Alanında sunduğu "AKUT LENFOBLASTİK LÖSEMİDE BİTKİSEL KÖKENLİ KİMYASALLARIN ANTİKANSER ETKİLERİNİN GÖZLEMLENMESİ" isimli projesi BİRİNCİ olmuştur.

Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında TÜRKİYE FİNALİNDE Biyoloji Alanında BİRİNCİ olan Öğrencimiz Ayşe Serra KÖŞGER ve Danışman Öğretmeni Dr. Meryem YAZICI'ye verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ederken değerli öğrencimizi ve kıymetli öğretmenimizi aldıkları sonuçtan ötürü de canıgönülden tebrik ederiz.

TÜBİTAK 2204A: https://www.tubitak.gov.tr/tr/yarismalar/icerik-lise-ogrencileri-arastirma-projeleri-yarismasi

TÜRKİYE FİNALİ Sonuç Listesi: https://tubitak.gov.tr/sites/default/files/2750/sonuclar_lise_web_liste_2021_0.pdf

Yayın: 13.06.2021 - Güncelleme: 13.06.2021 21:13 - Görüntülenme: 2716