TÜBİTAK 50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması için Çalışmalar Devam Ediyor

Nitelikli projelere imza atanların, bilimsel araştırma yapanların ve kendini geliştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesi, Kimya Zümre Başkanımız Hakan ERYUVA ve Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ koordinesinde Okulumuzun 94 mezunu Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN desteğinde proje ekipleri ve danışman öğretmenleri ile birlikte İYTE´de İFL mezunu değerli akademisyenlerimiz ile görüştüler.

Sadece TÜBİTAK 50. Lise Ögrencileri Araştırma Proje Yarışması başta olmak üzere bir çok yarışmaya sunmak için değil yaparak yaşayarak bilimi öğrenmek ve medeniyete insanlığa katkı sağlamak amacıyla proje geliştiren öğrencilerimiz çalışmalarına Yaz Boyunca da ara vermeden devam ediyorlar.

Değerli öğrencilerimize ve kıymetli öğretmenlerimize çalışmalarında başarılar dileriz.

Ziyaret Edilen Öğretim Üyelerimiz

- İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şebnem Elçi

- Fizik Bölüm Başkan Vekili Prof. Dr. Ramazan Tuğrul Senger (Fizik Bölümü Öğretim Üyeleri ile birlikte toplantı yapılmıştır)

- Kimya Bölümü Prof. Dr. Talat Yalçın