TÜBİTAK Ödülümüz ve Kazandığımız Deneyimlerimiz

İki alanda davet edildiğimiz TÜBİTAK Araştırma Projeleri Finallerinde hem gönüllerin şampiyonu olduk hem 4.´lük yani teşvik ödülü aldık hem de proje deneyimimize deneyim kattık.

Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz Karaoğlu ile öğrencileri Hale ve Eren Teknolojik Tasarım alanında Türkiye 4.sü olup Teşvik ile ödüllendirildi.

Dr. Barış Demirdağ ile öğrencisi Furkan Akif Biyoloji alanında başarılı bir şekilde okulumuzu temsil etmiş ve deneyimlerine deneyim katmışlardır.

Değerli öğretmenlerimize ve kıymetli öğrencilerimize ayırdıkları zaman ve verdikleri emekten ötürü teşekkür eder gösterdikleri performanstan dolayı da kendilerini tebrik ederiz.

TÜBİTAK Ödülümüz ve Kazandığımız DeneyimlerimizTÜBİTAK Ödülümüz ve Kazandığımız DeneyimlerimizTÜBİTAK Ödülümüz ve Kazandığımız Deneyimlerimiz

Yayın: 13.04.2019 - Güncelleme: 29.07.2024 09:33 - Görüntülenme: 1061