Turnuva Öncesi Son Çalışmayı Yaptık

Konfor alanının sınırlarını her daim aşan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi ve Bornova Gençlik Merkezi Ege Üniversitesi Gençlik Ofisi arasındaki işbirliği kapsamında Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde Gençlik Ofisi Eğitim Uzmanı Gizem Berçin yönetiminde 16 öğrencimiz turnuva öncesi son çalışmalarını yeni oyunlarla yaptılar.

İzmir'i Bölge Turnuvasında temsil etmek isteyen öğrencilerimiz yoğun bir şekilde Kulami, Reversi, Mangala ve Pentago oynarlarken bu hafta görsel zekaya yönelik ve dört kişilik etkinlikler yaparak Diziyos ve Q-bitz Extreme oynadılar.

Haftada bir gün 16.30 - 18.00 saatleri arasında Bornova Gençlik Merkezi Ege Üniversitesi Gençlik Ofisinde eğitim alarak ve Mart ayında düzenlenecek turnuvada önce İzmir birincisi ardından da İzmir'i temsil ederek finalleri hedefleyen öğrencilerimize şimdiden verdikleri emek ve ayırdıkları zamandan ötürü teşekkür ederiz.

Yayın: 27.02.2020 - Güncelleme: 27.05.2024 11:01 - Görüntülenme: 699

Etiketler :