Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatlarında 4 Altın Madalya

8 - 9 Mayıs 2022 tarihleri arasında Akdeniz Üniversitesi tarafından düzenlenen Antalya Ulusal Matematik Olimpiyatlarına Matematik Öğretmenimiz Dr. Selçuk SAĞBAŞ danışmanlığında katılan Matematik Olimpiyat Takımı Öğrencilerimiz okulumuzu başarılı bir şekilde temsil ederek 4 Altın Madalyayı okulumuza kazandırmışlardır.

8 Mayıs 2022 tarihinde Akdeniz Üniversitesi Fen Fakültesinde saat 14:00'da başlayıp 2 saat süren Matematik Olimpiyat Sınavı 16:00'da tamamlanmıştır. Sınava giren öğrencilerimiz için değerli bir deneyim olan sınavda öğrencilerimiz iyi bir performans göstererek 4 altın madalya kazanmışlardır.

Öğrencilerimiz için ince elenip sık dokunarak hazırlanan faaliyetlere ortak olan ve en verimli şekilde kaynaklarımızı kullanılarak en yüksek faydayı öğrencilerimize kazandıran tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 14.05.2022 - Güncelleme: 14.05.2022 17:28 - Görüntülenme: 1143