Uluslararası eTwinning Projemiz Devam Ediyor

Green World isimli uluslararası eTwinning Projemizin bir etkinliği de telekonferans ve web 2.0 teknolojileri kullanılarak yapılan çevrim içi yarışmalardır. 9 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen yarışmada zamandan ve mekandan bağımsız proje çalışması yapabilme becerisine sahip öğrencilerimiz yabancı dil yeteneklerini de kullanarak okulumuzu proje de temsil ettiler.

Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde yürütülen faaliyette çeşitli ülke gruplarından öğretmen ve öğrenciler e-konferans ile önce sohbet ettiler ardından Kahoot sistemi ile farkındalık yaratan ve bilgilendiren bir yarışmaya katıldılar.

Öğrencilerimizin 21. yy. yeterliliklerinin yanı sıra kültürler arası paylaşımında da önemli bir yere sahip olan eTwinning Projeleri / Okul Ortaklıkları için emek veren ve zaman harcayan ayıran başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Uluslararası eTwinning Projemiz Devam EdiyorUluslararası eTwinning Projemiz Devam EdiyorUluslararası eTwinning Projemiz Devam Ediyor

Yayın: 27.05.2023 - Güncelleme: 27.05.2023 13:59 - Görüntülenme: 125