Üniversite ve Bölüm Tanıtımları - Boğaziçi Üniversitesi

Birbirinden farkını ve özgünlüğünü bilerek üniversite hedeflerini belirleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde öğrencilerimize Boğaziçi Üniversitesi tanıtım görevlileri Boğaziçi Üniversitesinin özgün ve farklı yönlerini tanıttı, çeşitli meslekler hakkında bilgi verdi ve üniversitenin sağladığı fırsatları anlattılar.

Değerli öğretmenimize, kıymetli uzmanlarımıza ve pahabiçilmez öğrencilerimize ayırdıkları zaman ve verdikleri emekten ötürü teşekkür ederiz.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için değerli Ece öğretmenimize teşekkür ederiz.

Yayın: 17.12.2018 - Güncelleme: 27.05.2024 10:59 - Görüntülenme: 758