Veda Yemeği - Emekli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet Dikmen

Öğretmenler arası iletişimin ve işbirliğinin kuvvetli olduğu okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER'in koordinesinde okulumuzdan emekli olan biyoloji öğretmenimiz Ahmet Dikmen ile vefa yemeğinde buluştuk.

Sıcak ve nezih bir ortamda değerli öğretmenimiz Ahmet Dikmen ile sohbet etme fırsatı yakaladık. Yemek esnasında hem İFL kültürü hem İFL hikayeleri ile gülerken kıymetli Ahmet Dikmen öğretmenimizin eksikliğini hep hissedeceğimizin farkına da vardık.

Günün anlam ve önemine binayen Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ önce bir konuşma yapıp sözü değerli öğretmenimize bırakmıştır. Değerli öğretmenimizin konuşmasının ardından Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız kendisine küçük bir hizmet anısı ile plaket takdim etmiştir.

Değerli Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN'e okulumuzda hem yönetici hem de öğretmen olarak verdiği hizmetten ötürü teşekkür eder emeklilik hayatında sağlık ve mutluluklar dileriz.

Yayın: 30.09.2021 - Güncelleme: 30.09.2021 14:45 - Görüntülenme: 253

Etiketler :