Voice of the Heroes and Heroines

Uluslararası e-Twinning Projemiz "Voice of the Heroes and Heroines" için İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde öğrencilerimiz çalışmalarına devam etmektedir. Alime hocamızın kaleminden projemizin mevcut durumu ve ilerleyişini öğrenelim.

"Okulumuz İngilizce Öğretmeni Alime ZENGER koordinesinde yürütülen Uluslararası e-Twinning  "Be Voice of the Heroes and Heroines " projemizin çalışmaları cevrim içi yapılan toplantılarla sürmektedir. 26.03.2023 Pazar günü yapılan lider öğretmenler toplantısında alınan karar ile 29.03.2023 günü 11.30 ve 12.30 arasında çevrimiçi yapılan toplantıda, katılım sağlayan bütün ülkelerin öğrencileri tanışmış ve ülkelerinin kahramanlarını tanıtmışlardır. Hem genel kültür hem de ingilizce pratik yapma açısından çok yararlı olan toplantıda, öğrencilerimiz kahramanları olarak başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Mimar Sinan, Prof. Dr. Gazi Yaşargil, Prof. Dr. Dilhan Eryurt'u tanıtmışlardır. Sinema sanatcılarına da örnek olarak Kemal Sunal'ı tanıtarak bu toplantıyı sonlandırmışlardır. Katılım sağlayan öğrenciler, Çevrim içi toplantılarında zaman sınırı olması nedeni ile ancak bu kadar kişiyi tanıtabildiklerini ve bir toplantının daha yapılmasını istediklerini rehber öğretmenlerine bildirmişlerdir."

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 31.03.2023 - Güncelleme: 31.03.2023 09:53 - Görüntülenme: 200