Voleybol Şampiyonları Belli Oldu

Akademik başarılarını sürdürürlerken stres atmak, beden sağlıklarını korumak ve rahatlamak amacıyla spor yapan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde sınıflar arası kız-erkek karma Voleybol müsabakaları dönem boyunca heyecanlı bir şekilde devam etti ve turnuva sonucunda ilk üç 12. sınıflarımız oldu.

Sınıflar arası karma voleybol turnuvası hem sahada hem tribünde öğrencilerimizin yüksek performansları ile etkin bir şekilde gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz her müsabaka öncesinde ısındırılıp müsabakaya çıkmadan önce İzmir Fen Lisesi öğrencisine yakışan şekilde oynamaları için tembihlendiler. Saha da teknikleri tribünde tezahüratları ile seyri güzel oynaması zevkli müsabakalara imza attılar. Müsabaka sonuçlarına göre bir sıralama çıkmış olsa da tüm sınıflarımız spor yaptıkları, anı biriktirdikleri ve iletişimlerini kuvvetlendirdikleri için turnuvadan kazançla ayrıldılar.

Öğrencilerimizin yararlı faaliyetler ile enerjilerini harcamalarını sağlayan değerli beden eğitimi öğretmenimiz Ümit KALKAN ile sahada ve tribünde İFL öğrencisine yakışan şekilde davranan tüm öğrencilerimize spora ayırdıkları zaman, müsabakalarda gösterdikleri performans ve turnuvaya verdikleri emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Yayın: 21.01.2022 - Güncelleme: 21.01.2022 15:26 - Görüntülenme: 392