Yabancı Dili Kullanarak Öğreniyoruz

Yabancı dili kullanarak öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinden bir ders etkinliğimizi haber olarak yayınlıyoruz. Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR 9. sınıflarımızla okulumuzun bahçesinde "Who´s Who?" "Kim kimdir?" etkinliği yaptı.

9. Sınıf öğrencileri ile İngilizce dersinde öğrencilerin birbirlerini daha yakından tanımalarına olanak sağlayan ´Who´s Who?´ isimli etkinliği okulumuz bahçesinde gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz hem arkadaşları ile ilgili bilmedikleri özellikleri öğrenmiş hem de açık havada eğlenerek ders yapma olanağı bulmuşlardır.

Yabancı Dili Kullanarak ÖğreniyoruzYabancı Dili Kullanarak ÖğreniyoruzYabancı Dili Kullanarak ÖğreniyoruzYabancı Dili Kullanarak ÖğreniyoruzYabancı Dili Kullanarak Öğreniyoruz

Yayın: 05.10.2017 - Güncelleme: 29.07.2024 10:31 - Görüntülenme: 3044