Yaratıcı Yazarlar Kulübü Etkinliği

23 Şubat 2022 tarihinde 10. sınıflarda Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN öğretmenimizin danışmanlığında Yaratıcı Yazarlar Kulübü etkinliği olarak 1992'de yazar Neal Stephonson'ın Snow Crash eserinden yola çıkarak 10. sınıf öğrencilerimiz kendi Meteverse'ünü (sanal gerçekliğini/artırılmış evrenini) oluşturdu.

Verilen emek ve ayrılan zaman için öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yaratıcı Yazarlar Kulübü EtkinliğiYaratıcı Yazarlar Kulübü EtkinliğiYaratıcı Yazarlar Kulübü Etkinliği

Yayın: 25.02.2022 - Güncelleme: 25.02.2022 11:34 - Görüntülenme: 283