Yarı Finallere Bornova Birincisi Olarak Katılacağız

21 Mart 2022 tarihinde İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayelerinde düzenlenen bilgi yarışmasına okulumuz öğrencileri Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR ve Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ koordinesinde katılıp Bornova Birincisi olarak Yarı Finalde okulumuzu temsil etme hakkı kazandılar.

Öğrencilerimize ve değerli öğretmenlerimize verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ederiz.

Yarı Finallere Bornova Birincisi Olarak Katılacağız

Yayın: 24.03.2022 - Güncelleme: 24.03.2022 09:47 - Görüntülenme: 446