Yeni eTwinning Projelerimiz Başladı

Okulumuzda eTwinning Projeleri 2023 yılında da yeni projelerle zenginleşerek devam ediyor.

Zamandan ve mekandan bağımsız proje çalışması yapabilen ve yabancı dil becerilerini kullanan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde her yıl değişen ana temaya dikkat edilerek hazırlanan eTwinning Projelerinden bir yenisi "Green World" projesi çalışmaları çevrimiçi olarak başlamıştır.

Çeşitli ülke gruplarından öğretmen ve öğrenciler foumlarda veya e-konferanslarda bir araya gelerek birbirleri ile paylaşımlarda bulunuyor ve işbirliği içinde proje planına uygun bir şekilde TwinSpace'i de kullanarak ürün ortaya koyuyorlar.

Öğrencilerimizin 21. yy. yeterliliklerinin yanı sıra kültürler arası paylaşımında da önemli bir yere sahip olan eTwinning Projeleri / Okul Ortaklıkları için emek veren ve zaman harcayan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yeni eTwinning Projelerimiz Başladı

Yayın: 19.01.2023 - Güncelleme: 19.01.2023 22:25 - Görüntülenme: 176