Yine Münazara ve Yine İFL Çeyrek Finalde

İddialarını temellendirerek savunabilen cesur gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Zehra Handan EKİCİ koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimiz yine münazara yarışmasına katılmışlardır. Çeyrek finale İzmir Fen Lisesi ismini yazdırma başarısı gösteren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

NOT: Haberimizde kullandığımız görseller için Handan öğretmenimize teşekkür ederiz.

Yine Münazara ve Yine İFL Çeyrek FinaldeYine Münazara ve Yine İFL Çeyrek FinaldeYine Münazara ve Yine İFL Çeyrek Finalde

Yayın: 08.04.2018 - Güncelleme: 27.05.2024 10:54 - Görüntülenme: 650