Yine Spor Yine Dağ Yürüyüşü

Doğaya duyarlı, sağlam ve dayanıklı sporcu gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Kıymetli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA öncülüğünde Kıymetli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY, Değerli Coğrafya Öğretmenimiz Buket ERTUĞRUL, Kıymetli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ, Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Kıymetli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR desteğinde 10. ve 11. Sınıf öğrencilerimiz onaylanan güzergahları doğrultusunda spor yapmak ve doğayla bütünleşmek amacıyla doğa yürüyüşü yaptılar.

Doğa yürüyüşü için okul bahçemizden otobüslerle ayrılan ekibimiz önce uzman sporcular ile ısınma hareketleri yaptılar. Ardından onaylanan güzergahları doğrultusunda doğa yürüyüşüne çıktılar.

Dinlenme alanlarında yemek yiyen / piknik yapan öğrencilerimiz güzel bir anı ile okulumuza kazasız/vukuatsız dönmüştür.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için Kıymetli Felsefe Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY´a ve Değerli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA´ya teşekkür ederiz.

Yayın: 26.04.2019 - Güncelleme: 04.01.2024 09:05 - Görüntülenme: 688