Yurt Dışında Eğitim Bilgilendirme Sunumu

İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER ve okulumuz İngilizce zümresi koordinesinde Mezunlarla İletişim Komisyonumuz Üyelerinden Sayın Yonca Kurt Hanım 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize yurt dışı eğitim olanakları hakkında bilgilendirme yaptı.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yurt Dışında Eğitim Bilgilendirme SunumuYurt Dışında Eğitim Bilgilendirme SunumuYurt Dışında Eğitim Bilgilendirme SunumuYurt Dışında Eğitim Bilgilendirme Sunumu

Yayın: 27.09.2023 - Güncelleme: 27.09.2023 22:05 - Görüntülenme: 303