Yüz Yüze Sınav Gündemli Öğretmenler Kurulumuz

Mevzuat doğrultusunda öğrencilerinin en yüksek faydayı sağlamaları için nitelikli çalışmalar yapanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde tüm öğretmenlerimizin katılımı ile yüz yüze sınav uygulaması konusuna yaptığımız öğretmenler kurulumuz verimli bir şekilde geçti ve öğrencilerimizin bu süreci en az baskı (stres / kaygı) yaşayarak ve en yüksek kazanç sağlayarak geçirebilmeleri için gerekli iş ve işlemler konuşuldu, kararlaştırıldı ve uygulanmaya başlandı.

Öğrencilerimiz için fedakarlıkta bulunan çalışkan paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 24.12.2020 - Güncelleme: 24.12.2020 20:59 - Görüntülenme: 534