Yüz Yüze Veli Toplantımızı Gerçekleştirdik

Tüm paydaşlarıyla işbirliği yaparak insan odaklı eğitim ve öğretim etkinlikleri sayesinde hem çok yönlü hem de başarılı birey yetiştirebilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehberlik Öğretmenimiz Seyran CANBAZ ile sınıf öğretmenlerimizin koordinesinde velilerimizin ve ders öğretmenlerimizin katılımı ile Birinci Dönem Veli Toplantımızı veli toplantısı gündem maddeleri ışığında yüz yüze gerçekleştirdik.

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Yayın: 22.11.2021 - Güncelleme: 22.11.2021 08:00 - Görüntülenme: 289

Etiketler :