11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi

Öğrencilerimizin hedefledikleri bölümleri yakından tanımaları için Şehir Dışı Üniversite Gezileri düzenleyen İzmir Fen Lisesi 11. Sınıflarımız için bu sefer İstanbul´a gitti. Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN liderliğinde ve Değerli Rehberlik Öğretmenimiz Seniha ARIKAN, Kıymetli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ ve Değerli Fizik Öğretmenimiz Osman AYDIN desteğinde öğrencilerimiz 10.05.2017 Perşembe Günü okulumuzdan yola çıktılar.

Hem İstanbuldaki tarihi ve kültürel yerleri gezmek hem de gitmek istedikleri üniversiteleri görmek için çıktıkları yolda Deneyimli öğretmenlerimizin rehberliğinde amacına uygun bir şekilde gezimizi gerçekleştirip okulumuza döndüler.

Bizi misafir eden üniversitelerin tanıtım ofislerine desteklerinden, gezimize liderlik yapan değerli öğretmenlerimize emeklerinden ve İFL öğrencilerine yakışan şekilde davranan öğrencilerimize sabırlarından ve aktif katılımlarından ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğrafları gönderen gezi ekibi öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi11. Sınıflarımızın İstanbul Gezisi

Yayın: 12.05.2018 - Güncelleme: 11.06.2024 08:48 - Görüntülenme: 1053

Etiketler :