12 Araştırma Projesi Tamamlandı ve Başvurular Yapıldı

Yaparak, yaşayarak, uygulayarak ve araştırarak bilimsel çalışma süreçlerinde yer alan öğrencilerimiz 52.´si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projesi Yarışması için 12 proje hazırlamışlardır. Danışman Öğretmenlerimizin gözetiminde ve Bilim Kurulumuzun takibinde başvuruları yapılan 12 Adet Öğrenci Projemizi Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU (Biyoloji) ve Değerli Bilim Kurulu Proje Koordinatörümüz Ergül ATICI GÜVEN (Matematik) ileriki çalışmalar için tasnif etmişlerdir.

Bu değerli çalışmalarda özveri göstererek titizlikle çalışan tüm öğretmen, öğrenci ve paydaşlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

KATEGORİLERE GÖRE DAĞILIM:

BİYOLOJİ ALANI: 2

DEĞERLER EĞİTİMİ ALANI: 1

FİZİK ALANI: 4

MATEMATİK ALANI: 3

SOSYOLOJİ ALANI: 1

YAZILIM ALANI: 1

DANIŞMAN ÖĞRETMENLERİMİZE GÖRE DAĞILIM:

1 Adet Biyoloji Projesi - Danışman Öğretmeni: Biyoloji Öğretmenimiz Dr. Meryem YAZICI

1 Adet Biyoloji Projesi - Danışman Öğretmeni: Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ

1 Adet Değerler Eğitimi Projesi - Danışman Öğretmeni: Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ

1 Adet Fizik Projesi - Danışman Öğretmeni: Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU