16. Türkçe Kazanım Değerlendirme Sınavı

Fark yaratan nitelikli çalışmaların yapıldığı okul İzmir Fen Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Zümresinin Değerli Zümre Başkanı Alev BAŞDAKOL ve Kıymetli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN koordinesinde pazartesi günleri okul çıkışında gerçekleştirilen ve geniş katılım ile öğrencilerimizin yararlandığı Türkçe Kazanım Değerlendirme Sınavımızın 16.'sı yapıldı.

10., 11. ve 12. Sınıflarımızdan 94 öğrencimizin iştirak ettiği sınavımız okulumuzun sınav salonunda her zamanki gibi Değerli Zümre Başkanımız Alev BAŞDAKOL ve Kıymetli Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN gözetiminde 40 dakika içinde gerçekleştirildi.

Zümre odasındaki veya okul koridorlarındaki bireysel çalışmalar, derslerdeki grup etkinlikleri ve sınav salonundaki değerlendirmelerle bütüncül bir çalışmaya imza atarak öğrencilerimizin son üç yıldır YKS'de en iyisi olmaları için sorumluluk alanlarında uğraş veren değerli Türk Dili ve Edebiyatı Zümremize teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

16. Türkçe Kazanım Değerlendirme Sınavı16. Türkçe Kazanım Değerlendirme Sınavı16. Türkçe Kazanım Değerlendirme Sınavı16. Türkçe Kazanım Değerlendirme Sınavı

Yayın: 02.03.2020 - Güncelleme: 27.05.2024 10:48 - Görüntülenme: 728