37. Uluslararası Genç Bilim Buluşmasında Ülkemizi Temsil Ettik

Uluslararası olimpiyat ve proje faaliyetlerinde Türk Bayrağını dalgalandıran gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi'nde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL koordinesinde çok yönlü ve nitelikli öğrencimiz Cemre TAŞ 37.'si Portekiz'de Coimbra Devlet Üniversitesinde düzenlenen Youth Science Meeting'te hem eğitim aldı hem projesini sundu hem yeni arkadaşlıklar edindi hem de Türk Bayrağını en güzel şekilde dalgalandırdı.

Dünya'dan sadece 90 katılımcıyı davet eden 37. Youth Science Meeting'de Cemre projesini katılımcılara sundu. Bir haftalık eğitim alan öğrencimiz bu eğitimden sertifika kazandı. Takım oyunlarına da katılan öğrencimiz dolu dolu bir uluslararası deneyim yaşamış oldu.

Kıymetli öğretmenimize ve değerli öğrencimize ayırdıkları zaman, verdikleri emek ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

37. Uluslararası Genç Bilim Buluşmasında Ülkemizi Temsil Ettik37. Uluslararası Genç Bilim Buluşmasında Ülkemizi Temsil Ettik37. Uluslararası Genç Bilim Buluşmasında Ülkemizi Temsil Ettik37. Uluslararası Genç Bilim Buluşmasında Ülkemizi Temsil Ettik37. Uluslararası Genç Bilim Buluşmasında Ülkemizi Temsil Ettik37. Uluslararası Genç Bilim Buluşmasında Ülkemizi Temsil Ettik37. Uluslararası Genç Bilim Buluşmasında Ülkemizi Temsil Ettik37. Uluslararası Genç Bilim Buluşmasında Ülkemizi Temsil Ettik37. Uluslararası Genç Bilim Buluşmasında Ülkemizi Temsil Ettik37. Uluslararası Genç Bilim Buluşmasında Ülkemizi Temsil Ettik37. Uluslararası Genç Bilim Buluşmasında Ülkemizi Temsil Ettik37. Uluslararası Genç Bilim Buluşmasında Ülkemizi Temsil Ettik

Yayın: 31.07.2019 - Güncelleme: 29.07.2024 09:56 - Görüntülenme: 1112

Etiketler :