5'BSK Projesi - Bilim Alanı 01 - Konu: CRISPR

Bilimin, kültürün ve sanatın buram buram koktuğu okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız liderliğinde İFL Medya Kulübü Danışman Öğretmeni Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç Ateş koordinesinde NİL DENİZ SÖZVER ve Arda AYÇA başkanlığında öğrencilerimiz 5'BSK isimli projemizde çevrim içi olarak Bilim, Sanat ve Kültür konulu videolar hazırlıyorlar.

Bilimin, kültürün ve sanatın buram buram koktuğu okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız liderliğinde İFL Medya Kulübü Danışman Öğretmeni Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç Ateş koordinesinde NİL DENİZ ve ARDA başkanlığında öğrencilerimiz 5'BSK isimli projemizde çevrim içi olarak Bilim, Sanat ve Kültür konulu videolar hazırlıyorlar.

Bilim Alanı 01 - Konu: CRISPR isimli ilk videomuzda Kulüp Başkanımız Arda hem 5'BSK Projesini hem de CRISPR Teknolojisini anlatıyor.

Bu çalışmaya emek veren ve zaman ayıran tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 16.11.2020 - Güncelleme: 16.11.2020 12:51 - Görüntülenme: 553