Etkinliklerde öğrencilerin mesafeleri açılsa ve sayılar seyreltilmiş olsa da yoğun bir şekilde eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam eden okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ 9. sınıflarımıza seslendi, küçük bir hoşgeldiniz töreni gerçekleştirdik, öğrencilerimiz sınıflarında sınavlarına girerlerken de okul bahçemizde velilerimizle yüz yüze toplantı yaptık.

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, öğrencilerimize hem okul kültürümüzü hem salgın tedbirlerimizi anlattı. İlk kez sınıf olarak okulumuza giren öğrencilerimize küçük bir tören yapılarak ilk gün hatırası takdim edildi.

Sınav takvimimiz doğrultusunda 9. sınıf öğrencilerimiz sınavlarına girdiler. Onlar sınav olurken okul yönetimimiz ve velilerimiz açık alanda öğrencilerimizin eğitim ve öğretim faaliyetleri, pansiyonda kalmaları ve yemekhanemizden yararlanmaları konularında fikir teatisinde bulundular.

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman harcayan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

9. Sınıflara Hoşgeldiniz Töreni, Açık Alanda Veli Toplantısı ve Yüz Yüze Sınavlar9. Sınıflara Hoşgeldiniz Töreni, Açık Alanda Veli Toplantısı ve Yüz Yüze Sınavlar9. Sınıflara Hoşgeldiniz Töreni, Açık Alanda Veli Toplantısı ve Yüz Yüze Sınavlar9. Sınıflara Hoşgeldiniz Töreni, Açık Alanda Veli Toplantısı ve Yüz Yüze Sınavlar9. Sınıflara Hoşgeldiniz Töreni, Açık Alanda Veli Toplantısı ve Yüz Yüze Sınavlar9. Sınıflara Hoşgeldiniz Töreni, Açık Alanda Veli Toplantısı ve Yüz Yüze Sınavlar9. Sınıflara Hoşgeldiniz Töreni, Açık Alanda Veli Toplantısı ve Yüz Yüze Sınavlar9. Sınıflara Hoşgeldiniz Töreni, Açık Alanda Veli Toplantısı ve Yüz Yüze Sınavlar9. Sınıflara Hoşgeldiniz Töreni, Açık Alanda Veli Toplantısı ve Yüz Yüze Sınavlar9. Sınıflara Hoşgeldiniz Töreni, Açık Alanda Veli Toplantısı ve Yüz Yüze Sınavlar9. Sınıflara Hoşgeldiniz Töreni, Açık Alanda Veli Toplantısı ve Yüz Yüze Sınavlar9. Sınıflara Hoşgeldiniz Töreni, Açık Alanda Veli Toplantısı ve Yüz Yüze Sınavlar9. Sınıflara Hoşgeldiniz Töreni, Açık Alanda Veli Toplantısı ve Yüz Yüze Sınavlar

Yayın: 20.03.2021 - Güncelleme: 13.10.2021 11:52 - Görüntülenme: 724