Akademik Performans Değerlendirme Toplantısı

"Her Zaman Her Alanda En İyisi İzmir Fen Lisesi" vizyonu ile çalışan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında 12. Sınıflarımızda derse giren öğretmenlerimizin katılımı ile "Akademik Performans Değerlendirme Toplantısı" Bilim Kurulumuzda yapıldı.

Öğrencilerimiz için titizlikle ve fedakarca çalışan tüm paydaşlarımıza verdikeri emek ve ayırdıkları zamandan ötürü teşekkür ederiz.

Akademik Performans Değerlendirme ToplantısıAkademik Performans Değerlendirme ToplantısıAkademik Performans Değerlendirme ToplantısıAkademik Performans Değerlendirme Toplantısı

Yayın: 12.12.2019 - Güncelleme: 27.05.2024 09:20 - Görüntülenme: 677