Araştırma Projelerinin Raporları Tamamlanıyor ve Başvurular Yapılıyor

Erken yaşlarda bilimsel araştırmalar yapmaya başlayan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Proje Koordinatörümüz ve Matematik Öğretmenimiz Ergül ATICI GÜVEN koordinesinde Proje Danışman Öğretmenlerimizin desteğinde 2019 Nisan ayından bu yana yapılan ve tamamlanan bilimsel araştırmaların sonuçları raporlaştırılmakta ve raporlar 51. TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında değerlendirilmesi için TÜBİTAK BİDEB Başvuru ve İzleme Sistemine yüklenmektedir.

Emek veren ve zaman harcayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Verdiğiniz emek ve ayırdığınız zaman sayesinde önce ülkemizi sonra tüm dünyayı çok güzel yarınlar beklemektedir. İyi ki varsınız ve iyi ki çalıştınız.

Yayın: 16.01.2020 - Güncelleme: 29.07.2024 09:33 - Görüntülenme: 710