Aşama Öncesi Olimpiyatçılarımızla Kahvaltı Yaptık

Akademik gücü kadar öğrencileri arasındaki sosyal ilişkisi ile de kendisinden söz ettiren okul İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz Karaoğlu ve Kıymetli Bilim Kurulu Başkanımız Münire Şimşeker koordinesinde olimpiyatçılarımızla kahvaltı yaptık.

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ tek tek olimpiyat çalışması yapan öğrencilerimizin masalarını ziyaret etti, Onlara ne kadar değerli olduklarını hissettirdi ve isteklerini dinledi.

Kıymetli Müdür Yardımcılarımız ile Bilim Kurulu Üyelerinin de iştirak ettiği kahvaltımız yemekhanemizde bol kahkaha ile güzel bir atmosferde gerçekleştirildi.

Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL´ün hazırlattığı kahvaltımızda öğrencilerimiz hem stres attı hem de öğretmenleri ve arkadaşları ile güzel bir anı daha biriktirmiş oldu.

Bu güzel etkinliğin gerçekleşmesine emek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Yayın: 14.05.2019 - Güncelleme: 30.05.2024 09:42 - Görüntülenme: 981