T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Az Daha Çoktur

Bornova Kaymakamı Sayın Fatih Genel, "Az daha çoktur" isimli eserleri üzerine söyleşi yapmak için okulumuzu ziyaret ettiler. "Az Daha Çoktur" isimli kitabı hakkında öğrencilerle söyleşi yapan Bornova Kaymakamı Sayın Fatih Genel, öğrencilerimize Geleneksel Okçuluk hakkında da bilgiler verdiler.

Bornova Kaymakamı Sayın Fatih GENEL, "Az daha çoktur" isimli eserleri üzerine söyleşi yapmak için okulumuzu ziyaret ettiler. "Az Daha Çoktur" isimli kitabı hakkında öğrencilerle söyleşi yapan Bornova Kaymakamı Sayın Fatih GENEL, öğrencilerimize Geleneksel Okçuluk hakkında da bilgiler verdiler.

Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU'nun ev sahipliğinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ koordinesinde Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Başkanımız Alev BAŞDAKOL desteğinde 10. Sınıf öğrencilerimizle okulumuzun kütüphanesinde bir araya gelen Bornova Kaymakamı Sayın Fatih GENEL "Az Daha Çoktur" isimli kitabı ile ilgili öğrencilerimizin sorularını yanıtladı. Öğrencilerimizin sordukları sorular paralelinde devlet terbiyesinden ahlak felsefesine, Türk gencinin potansiyelinden Türk Dilinin gücüne kadar bir çok konu hakkında öğrencilerimizle paylaşımlarda bulundular.

Söyleşinin ardından Geleneksel Okçuluk hakkında öğrencilerimizi bilgilendiren Bornova Kaymakamı Sayın Fatih GENEL, öğrencilerimizin isteğini kırmayıp öğrencilerimize yay kurmayı gösterip hedefe ok attılar.

Geleneksel Okçuluk ile ilgili bilgilendirmenin akabinde Bornova Kaymakamı Sayın Fatih GENEL okulumuzun girişinde öğrencilerimizi onore ederek onlarla birlikte fotoğraf çektirdikten sonra iyi niyet temennileri ile okulumuzdan ayrıldılar.

T.C. Bornova Kaymakamlığı İnternet Sitesi Haberi: http://www.bornova.gov.tr/kaymakam-fatih-genel-ilcemiz-okullarindan-izmir-fen-lisesini-ziyaret-etti

 

Az Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha ÇokturAz Daha Çoktur

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.02.2020 - Güncelleme: 27.05.2024 10:48 - Görüntülenme: 1534
  Beğen | 5  kişi beğendi