Barış Mançoyu Andık

Barış´ı sevenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR´ın koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimizle okulumuzun konferans salonunda Barış Manço´yu anma etkinliği düzenledik.

1 Şubat 1999 tarihinde vefat eden duayen sanatçı, barış elçisi ve 7´den 77´ye herkesin gönlüne taht kuran Barış MANÇO için okulumuzda önce Kıymetli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR´ın seçtiği Barış Manço Belgeseli izlendi. Ardından Sinem öğretmenimiz önce Halil Mert sonra da Bahar´ın çaldıkları şarkıları 9. sınıflarımıza koro olarak söyletti.

Değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerimize bu anlamlı etkinlikten dolayı teşekkür ederiz.

Yayın: 21.02.2019 - Güncelleme: 27.05.2024 09:13 - Görüntülenme: 786