Bayer Proje Yarışması - Birincilik ve Üçüncülük

Başarıdan başarıya koşan bir kimya zümresine ve azimle çalışıp prestijli yarışmalarda okulumuzu temsil edip birinciliklerle okulumuzu taçlandıran öğrencilere sahip okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN´un ve Kıymetli Kimya Zümre Başkanımız Hakan ERYUVA'nın danışmanlık yaptığı iki ayrı proje Bayer Liseler Arası Bilim Yarışmasında PRESTİJLİ BİR BİRİNCİLİK ve BİR ÜÇÜNCÜLÜK kazandı.

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ öğrencilerimize Bayrak Töreninde konuyla ilgili hitap etti ve bu prestijli başarıyı okulumuza kazandıran öğrencilerimizi sahneye davet ederek onlarla kupa kaldırdı.

Değerli öğretmenlerimize ve pahabiçilmezlerimize verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız...

KONU: Hayatı Uzat, Yaşama Değer Kat: Yeni Bir Antibiyotik Taşınım Sisteminin Geliştirilerek Antibiyotik Direncinin Kırılması

PROJE DANIŞMANI: Dr. Gülseren COŞKUN

PROJE EKİBİ: Selma Öztürk ve Ömer Faruk Küser