Bilim Kurulu Toplantılarımız

Öğrencilerimizin nitelikli ve verimli çalışmalarla bilimin içinde yer alması için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde bilim kurulumuzla gündem maddelerimiz doğrultusunda çevrim içi toplantılarımızı gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam ediyoruz.

28.si düzenlenen TÜBİTAK Bilim Olimpiyatlarından (2202) TÜBİTAK Bilim Fuarı (4006) veya TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'na (2204A) kadar bir çok bilimsel etkinliği planlayan ve bizatihi içinde bulunan Bilim Kurulumuz Ağustos ve Eylül ayları içinde özellikle bilim olimpiyatları için yoğun bir şekilde çalışmıştır. Okulumuzda mevcut takımlarımıza yeni öğrencilerimizin kazandırılması için gerekli süreci planlamış başlatmış ve etkin olarak takip etmektedir. Bir sonraki toplantımızda da mevcut olimpiyat takımlarımızın 2. aşama ile ilgili çalışmaları değerlendirilecektir.

Kaptanın iyisinin fırtınalı denizlerde belli olduğunu bilerek bize emanet edilen cevherin pahabiçilmezliğini düşünerek hareket eden İzmir Fen Lisesi Bilim Kuruluna, Olimpiyat Takımlarımıza, Proje ekiplerimize ve diğer tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Yayın: 29.09.2020 - Güncelleme: 29.09.2020 21:12 - Görüntülenme: 684