Bilim Sohbetleri - Prof. Dr. Perihan ÜNAK - Nükleer Çağın Doğuşu

Üniversite - Lise kurumlar arası eğitim işbirliğinde nitelikli çalışmalar yapanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL koordinesinde Radyofarmasi, Nükleer Kimya ve Nükleer Bilimler alanlarında uzman Ege Üniversitesi Nükleer Bilimler Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sayın Perihan ÜNAK, "Bilim Sohbetleri" etkinliğimizde 10. Sınıf öğrencilerimize "Nükleer Çağın Doğuşu" temalı sunumunu yaptı.

Prof. Dr. Sayın Perihan ÜNAK hocamıza verdikleri emeklerinden ve ayırdıkları zamanlarından ötürü teşekkür ederiz.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflardan ötürü kıymetli coğrafya öğretmenimiz Buket ERTUĞRUL´a teşekkür ederiz.

Prof. Dr. Perihan ÜNAK - Nükleer Çağın DoğuşuProf. Dr. Perihan ÜNAK - Nükleer Çağın DoğuşuProf. Dr. Perihan ÜNAK - Nükleer Çağın DoğuşuProf. Dr. Perihan ÜNAK - Nükleer Çağın DoğuşuProf. Dr. Perihan ÜNAK - Nükleer Çağın DoğuşuProf. Dr. Perihan ÜNAK - Nükleer Çağın DoğuşuProf. Dr. Perihan ÜNAK - Nükleer Çağın DoğuşuProf. Dr. Perihan ÜNAK - Nükleer Çağın DoğuşuProf. Dr. Perihan ÜNAK - Nükleer Çağın DoğuşuProf. Dr. Perihan ÜNAK - Nükleer Çağın DoğuşuProf. Dr. Perihan ÜNAK - Nükleer Çağın DoğuşuProf. Dr. Perihan ÜNAK - Nükleer Çağın Doğuşu

Yayın: 07.03.2019 - Güncelleme: 27.05.2024 08:59 - Görüntülenme: 1081