Birlikte 23 Gün Tatil Etkinlikleri İkinci Bilgi Yarışması

Tatilde yararlı faaliyetlerle zamanlarını verimli bir şekilde değerlendiren gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in takibinde öğrencilerimiz 03 Şubat 2020 tarihinde saat 14:00'da Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün düzenlediği "Birlikte 23 Gün Tatil Etkinlikleri Bilgi Yarışması" isimli bilgi yarışmasına katıldılar.

Bir önceki yarışmada 9. sınıflarımıza fırsat veren 10. sınıflarımız bu sefer azıcık da biz fırtına estirelim dediler ve bu bilgi yarışmasında kendilerini gösterdiler. Kendi dönemini ve okulumuzu en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimizden Ahsen SEYFİ İzmir ve Bornova BİRİNCİSİ olmuştur.

Performans gösteren ve tatilini yararlı faaliyetlerle değerlendiren tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

BİR SONRAKİ BİLGİ YARIŞMASI: http://ogm.eba.gov.tr/YarismaBasvuru.aspx?Id=10

BİRLİKTE 23 GÜN TATİL ETKİNLİKLERİ: http://birlikte23gun.meb.gov.tr/