BİSEP Ortaöğretim ÜÇÜNCÜSÜ

Her alanda her zaman en iyisi olma vizyonu ile hareket eden okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ danışmanlığında 11. sınıf öğrencilerimiz Furkan Akif, katıldıkları BİSEP Ortaöğretim Öğrencileri Arası Bilim Projesi Yarışmasında Üçüncü olmuşlardır.

Değerli öğretmenimizi ve kıymetli öğrencimizi bilime ayırdıkları zaman, bilimsel çalışmalarda gösterdikleri performans ve bilime verdikleri emek için teşekkür ve aldıkları sonuçtan ötürü tebrik ederiz.

Yarışma ile ilgili detaylı bilgi için:

BİSEP Ortaöğretim ÜÇÜNCÜSÜYÜZBİSEP Ortaöğretim ÜÇÜNCÜSÜYÜZBİSEP Ortaöğretim ÜÇÜNCÜSÜYÜZBİSEP Ortaöğretim ÜÇÜNCÜSÜYÜZ

Yayın: 12.03.2020 - Güncelleme: 27.05.2024 08:47 - Görüntülenme: 935