Bornova MEM Başarıları Taçlandırdı

Hedef odaklı çalışan, çalışırken o süreçten en iyi verimi alan ve çalışmasında en iyi performansı gösterip sonuç alan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinin öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün "Taçlanan Başarılar" etkinliğinde Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde ödüllerini aldılar.

Herbiri biribirinden özel ve değerli olan öğrencilerimiz velilerinin ve öğretmenlerinin desteği ile çeşitli alanlarda kendilerini geliştirmek için girdikleri mücadelelerden başarıyla ayrılıp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün "Taçlanan Başarılar" ödül töreninde onurlandırıldılar.

Bornova Milli Eğitim Müdürlüğü İnternet Sitesinde Yar Alan Haber: http://bornova.meb.gov.tr/www/bornova-taclanan-basarilar-2019-odul-torenimizi-gerceklestirdik/icerik/588

Yayın: 29.06.2019 - Güncelleme: 11.06.2024 08:53 - Görüntülenme: 852

Etiketler :