CERN International Masterclasses Etkinliğindeydik

Konya´da gerçekleştirilen CERN International Masterclasses etkinliği ile ilgili haberimiz için Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL´un hazırladığı haberimizi sizlerle paylaşıyoruz.

"ODTÜ, Konya Bilim Merkezi ve CERN işbirliği ile düzenlenen CERN MASTERCLASS etkinliğine okulumuzdan 4 öğrenci katıldı. Fizik öğretmeni Serkan Yolcu liderliğinde, Ayşe Naz, Ali Mete, Naz ve Gökberk uluslararası geçerliliği olan CERN International Masterclasses sertifikasını almaya hak kazandı.

Programa, Prof.Dr. Bilge Demirköz, Prof Dr. Altuğ Özpineci ve Dr. Tansu Daylan eğitimci olarak katıldı."

Pahabiçilmez öğrencilerimize ve değerli öğretmenimize ayırdıkları zaman ve verdikleri emekten ötürü teşekkür ederiz.

NOT: Değerli Fizik Öğretmenimi Vildan AKYOL´a hem haber metni hem de fotoğrafları için teşekkür ederiz.

Yayın: 17.04.2019 - Güncelleme: 29.07.2024 09:56 - Görüntülenme: 1056