Ceylan CEYLAN MIT´e Kabul Edildi (Massachusetts Institute of Technology)

Ülkemizin Kimya Alanında Gururu olan öğrencimiz Ceylan CEYLAN yine İzmir Fen Lisesi´nin yüzünü güldürdü. Matematik Olimpiyatçımız Umut VAROLGÜNEŞ´ten (2009) bu yana Massachusetts Institute of Technology´ye öğrencimiz gitmemişti. Uzun süredir beklediğimiz başarıyı Ceylan CEYLAN İFL Ailesine kazandırdı.

Yoğun, azimli ve adanmış bir şekilde çalışan öğrencimiz Değerli Ailesi, İFL Mezunları, Olimpiyat Danışman Öğretmeni, TÜBİTAK Eğitmenleri, IFL´18 Dönemi Arkadaşları ve diğer tüm paydaşların desteği ile Massachusetts Institute of Technology Üniversitesine kabul aldı.

İlk yılın sonunda bölüm seçimi yapıp bilimsel çalışmalara uzmanlık alanında devam edecek olan öğrencimiz Ceylan CEYLAN´a insanlığa yapacağı katkılarda başarılar dileriz.

Ceylan CEYLAN´ın Başarıları

2015 TÜBİTAK Ulusal Bilim Olimpiyatları Bronz Madalya