Deli Aklı İsimli Oyunun Okumalarına Başladık

Sahne tozuna ve seyirci alkışına alışık ezberi kuvvetli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Handan EKİCİ koordinesinde çalışmalarına devam eden Tiyatrocularımızın oyunu belli oldu. Öğrencilerimiz "Deli Aklı" için okumalara başladılar.

Her hafta konferans salonumuzda toplanıp çalışan değerli öğrencilerimize ve kıymetli öğretmenimize ayırdıkları zaman ve verdikleri emekten ötürü teşekkür ediyor İFL Sene Sonu Tiyatrosunda ortaya koyacakları performansı heyecanla bekliyoruz.

Deli Aklı İsimli Oyunun Okumalarına BaşladıkDeli Aklı İsimli Oyunun Okumalarına BaşladıkDeli Aklı İsimli Oyunun Okumalarına Başladık

Yayın: 06.03.2019 - Güncelleme: 27.05.2024 10:53 - Görüntülenme: 722

Etiketler :