Deprem Tatbikatımızı Yaptık

Tedbirli olmaya ve önleyici rehberlik faaliyetlerini etkin bir şekilde uygulamaya önem veren İzmir Fen Lisesi´nde Okul Yönetimimiz liderliğinde Sivil Savunma Kulübümüzün koordinesinde okulumuzda Deprem Tatbikatı yaptık.

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU koordinesinde Kıymetli Kimya Öğretmenimiz Hakan ERYUVA ile Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ desteğinde okulumuzda Deprem Tatbikatı yaptık.

Okulumuzda faaliyetler devam ederken SİREN SESİ duyuldu. Bu ses deprem oluyor ikazıydı. Öğrencilerimiz deprem anında yapılması gerekenleri tatbik ettiler (ÇÖK, TUTUN, KAPAN). Deprem geçtikten sonra öğrencilerimiz hızlıca tahliye yollarını kullanarak toplanma bölgesine ulaştılar.

Tatbikatta tahliye zamanı ölçüldü.

Sivil Savunma Kulübümüze emeklerinden ve tatbikat anında öğrencilerimizin gösterdiği ilgi ve gayretten ötürü tüm pahabiçilmezlerimize teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için Alime öğretmenimize teşekkür ederiz.

Deprem Tatbikatımızı GerçekleştirdikDeprem Tatbikatımızı GerçekleştirdikDeprem Tatbikatımızı GerçekleştirdikDeprem Tatbikatımızı Gerçekleştirdik

Yayın: 12.03.2020 - Güncelleme: 27.05.2024 11:01 - Görüntülenme: 487

Etiketler :