Diyabet Eğitimi ve Organ Bağışı

Sağlık konusunda bilinçli ve hassas olan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ koordinesinde Değerli Müdür Yardımcımız Filiz KARAOĞLU gözetiminde 9. sınıf öğrencilerimize Organ bağışı konusunda seminer verildi. Diyabet konusunun da konuşulduğu seminer hemşire konuğumuzun etkili sunumu ile hem farkındalık yaratmış hem de öğrencilerimiz tarafından beğenilmiştir.

Değerli uzmanımıza verdiği emek ve ayırdığı zaman için teşekkür ederiz.

Not: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için değerli müdür yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU'na teşekkür ederiz.

Diyabet Eğitimi ve Organ BağışıDiyabet Eğitimi ve Organ BağışıDiyabet Eğitimi ve Organ BağışıDiyabet Eğitimi ve Organ BağışıDiyabet Eğitimi ve Organ BağışıDiyabet Eğitimi ve Organ Bağışı

Yayın: 09.01.2020 - Güncelleme: 29.05.2024 11:43 - Görüntülenme: 567