Doc. Dr. Berkant USTAOĞLU hocamız ile Matematik Uygulamaları

Matematiğin uygulama alanları ile heyecanlanan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ koordinesinde Matematik Zümremizin desteğinde Doc. Dr. Berkant USTAOĞLU hocamız öğrencilerimizle matematik çalışmaları ile ilgili söyleşi yaptı.

Matematik ve fiziğin kardeşliği, kriptoloji, mahremiyet, teknoloji (Raspberry Pi, Arduino, İvme Sensörü, Wifi Modülü), çizge teorisi ile ilgili çalışmalarından bahsetti. Analiz sonuçlarını ve yorumlarını paylaştı. Basit bir şekilde düğüm, kenar ve çizge üzerinde düğüm bulunması örneği gösterdi.

Bu nitelikli ve eğlenceli söyleşiden ötürü Doc. Dr. Berkant USTAOĞLU hocamıza emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Doc. Dr. Berkant Ustaoğlu Kimdir?

Doc. Dr. Berkant USTAOĞLU hocamız ile Matematik UygulamalarıDoc. Dr. Berkant USTAOĞLU hocamız ile Matematik UygulamalarıDoc. Dr. Berkant USTAOĞLU hocamız ile Matematik UygulamalarıDoc. Dr. Berkant USTAOĞLU hocamız ile Matematik UygulamalarıDoc. Dr. Berkant USTAOĞLU hocamız ile Matematik UygulamalarıDoc. Dr. Berkant USTAOĞLU hocamız ile Matematik UygulamalarıDoc. Dr. Berkant USTAOĞLU hocamız ile Matematik Uygulamaları

Yayın: 06.10.2018 - Güncelleme: 27.05.2024 09:17 - Görüntülenme: 2507