Dr. İbrahim Arıkan Ulusal ve Uluslararası 27. Araştırma Projeleri Yarışmasına Çağrıldık

Bilim insanı olma yolunda fark yaratarak ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2 projemiz Dr. İbrahim Arıkan Ulusal ve Uluslararası 27. Araştırma Projeleri Yarışmasına davet edildi.

Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Dr. Filiz KARAOĞLU´nun danışmanlık yaptığı "Güneşten Korunmada Mikro Yardımcılarımız: Pigment Üreten Bakteriler" isimli Zeynep Nazlı ve Aslı Neva´nın projeleri ve

Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın danışmanlık yaptığı "Sentez Gazlardan Mikroorganizmalar İle Biyoetanol Üretimi" isimli Yağmur ve Hande Sena´nın projeleri Dr. İbrahim Arıkan Ulusal ve Uluslararası 27. Araştırma Projeleri Yarışmasına davet edildi.

Yayın: 08.04.2018 - Güncelleme: 27.05.2024 09:07 - Görüntülenme: 648